R76A5694.jpg

Flint Vrienden

Word Vriend
Bent u trouwe bezoeker van Flint en wilt u dat bekrachtigen met een speciale verbintenis? Word dan onze Vriend. Flint Vrienden steunen de programmering van Flint, bekostigen de bloemen voor de artiesten en hebben zelf ook diverse voordelen. Voor € 25,- bent u in seizoen 2020-2021 al een zogenaamde ‘Zilveren Vriend’. U kunt dit seizoen zelfs ook ‘Gouden’ of ‘Platina Vriend’ worden. Of misschien wilt u wel eens de ‘Koperen Kees’ zijn?

Wat zijn de voordelen voor Vrienden
In de verschillende Vriendenpakketten kunt u lezen wat de voordelen zijn voor u als Flint Vriend. Open de pakketten via de link onderaan deze pagina.

Mogen we u als Vriend verwelkomen? Sluit u aan bij de vele andere trouwe fans van Flint!

Coronamaatregelen
Door de coronamaatregelen zijn niet alle plaatsen beschikbaar voor verkoop. Als u, ondanks uw voorrang als Vriend, toch geen kaarten weet te bemachtigen, kunt u zich vanaf nu voortaan automatisch op de wachtlijst plaatsen. U wordt dan als eerste geïnformeerd als maatregelen worden versoepeld en er weer plaatsen beschikbaar komen. Uiteraard heeft u als Vriend ook weer voorrang als de voorstellingen van januari tot en met juni 2021 in de verkoop gaan.

Flint Vriendenavond
Op maandag 25 mei organiseerde Flint de jaarlijkse Flint Vriendenavond. Door de huidige omstandigheden zonden we onze Vriendenavond dit jaar online uit. De avond werd live gepresenteerd door Dolf Jansen. We haddeen een mooi online programma voor u, zoals u dat van ons gewend bent, maar dan net even iets anders. Kijk de uitzending terug op YouTube.

Hoe meldt u zich aan?
Vriend worden kan via de link onderaan deze pagina of bij het bespreekbureau (033 - 4 229 229) van maandag t/m vrijdag of kom gewoon even langs. Dan kunnen we meteen kennismaken! Ook met vragen kunt u bij het bespreekbureau terecht.

Het Vriendenlidmaatschap 2020-2021 loopt van 1 mei 2020 tot 1 mei 2021.

Flintmobiel
Om onze Vrienden te verrassen en de avond compleet te maken, haalt de Flintmobiel iedere voorstelling een Vriend op. Ook brengen we u na de voorstelling weer veilig thuis. Heerlijk toch? Als u bent uitverkoren voor deze VIP-behandeling, nemen we ruim van tevoren telefonisch contact met u op. Opgeven voor deze dienst kan helaas niet; afmelden natuurlijk wel. Wilt u vooraf al afzien van een ritje, meld dit dan even bij het bespreekbureau (033 - 4 229 229 of kassa@flint.nl). De Flintmobiel wordt mede mogelijk gemaakt door Opeldealer Henri & Herman en chauffeurs Theo, Martin, Ronald, Henk, Henk en Gitta.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes