Word Flint Vriend en bestel als eerste!

1064 theaterbezoekers zijn Flint Vriend

Stand 9 maart 2023

Flint Vrienden steunen de programmering van Flint, bekostigen de bloemen voor de artiesten en hebben zelf diverse voordelen.

De belangrijkste voordelen:

√  Voorrang op de start kaartverkoop voor het komend seizoen 

√  10% korting in ons restaurant TREK theaterkeuken & café *

√  Uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenavond met previews en voorproefjes

√ Maandoverzicht en seizoenoverzicht per post

* Er zijn verschillende Vriendenpakketten met verschillende voordelen beschikbaar. De voordelen per pakket vindt u in het pakketoverzicht. 

VIP-behandeling met de Flintmobiel

Om onze Vrienden te verrassen en de avond compleet te maken, haalt de Flintmobiel iedere voorstelling een Vriend op. Ook brengen we u na de voorstelling weer veilig thuis. Heerlijk toch? Als u bent uitverkoren voor deze VIP-behandeling, nemen we ruim van tevoren telefonisch contact met u op.

We halen u thuis op en brengen u veilig weer terug De Flintmobiel wordt mede mogelijk gemaakt door Opeldealer Henri & Herman en chauffeurs Theo, Martin, Ronald, Henk, Henk en Gitta.

Geldigheid lidmaatschap
Het Vriendenlidmaatschap 2023-2024 is één seizoen geldig. De voordelen gelden voor de voorstellingen die vallen binnen het theaterseizoen 2023-2024. Het Vriendenlidmaatschap loopt vanzelf af en wordt niet automatisch verlengd.

Om deel te nemen aan de voorverkoop voor seizoen 2023-2024 dient u een lidmaatschap te hebben voor seizoen 2023-2024.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Onze medewerkers van de theaterkassa helpen u graag!

Bent u al Vriend of wilt u Vriend worden? Heeft u vragen over onze Flint Vrienden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!