Word Flint Vriend en bestel als eerste!

970 theaterbezoekers zijn komend jaar Flint Vriend

Stand 10 juni 2022.

Flint Vrienden steunen de programmering van Flint, bekostigen de bloemen voor de artiesten en hebben zelf diverse voordelen.

De belangrijkste voordelen:

√  Voorrang op de start kaartverkoop voor het komend seizoen 

√  10% korting in ons restaurant TREK theaterkeuken & café *

√  Uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenavond met previews en voorproefjes

√ Maandoverzicht en seizoenoverzicht per post

* Er zijn verschillende Vriendenpakketten met verschillende voordelen beschikbaar. De voordelen per pakket vindt u in het pakketoverzicht. 

VIP-behandeling met de Flintmobiel

Om onze Vrienden te verrassen en de avond compleet te maken, haalt de Flintmobiel iedere voorstelling een Vriend op. Ook brengen we u na de voorstelling weer veilig thuis. Heerlijk toch? Als u bent uitverkoren voor deze VIP-behandeling, nemen we ruim van tevoren telefonisch contact met u op.

We halen u thuis op en brengen u veilig weer terug De Flintmobiel wordt mede mogelijk gemaakt door Opeldealer Henri & Herman en chauffeurs Theo, Martin, Ronald, Henk, Henk en Gitta.

Geldigheid lidmaatschap
Het Vriendenlidmaatschap 2022-2023 is één seizoen geldig. De voordelen gelden voor de voorstellingen die vallen binnen het theaterseizoen 2022-2023. Het Vriendenlidmaatschap loopt vanzelf af en wordt niet automatisch verlengd.

Om deel te nemen aan de voorverkoop voor seizoen 2022-2023 dient u een lidmaatschap te hebben voor seizoen 2022-2023.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Onze medewerkers van de theaterkassa helpen u graag!

Bent u al Vriend of wilt u Vriend worden? Heeft u vragen over onze Flint Vrienden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!