De Passie - online

gratis livestream

Voor muziekliefhebbers is het geen Pasen zonder de Matthäus-Passion óf Jesus Christ Superstar. ‘De Passie’ combineert de indrukwekkende muziek uit de meesterwerken van Johann Sebastian Bach en van Andrew Lloyd Webber.

Muziekspektakel op twee locaties: Flint en Miles
Na vijf heel succesvolle theateredities is er dit jaar een bijzondere online versie GRATIS te zien. Juist in deze tijd krijgt het universele verhaal over loyaliteit, veerkracht en hoop een nieuwe dimensie. Het online muziekspektakel vindt dit keer plaats op twee locaties: de Rabobank Theaterzaal in Flint en Miles, het livemuziekcafé van Amersfoort. 

Veel bekende solisten en Amersfoortse bands
Ruud van Overdijk, Jorginho Paunussa, Bastiaan Sparnaaij, Rick Zwart, Eline Welle, Mónica Monteiro en Rob Hoogenboom zijn de solisten in Flint. In Miles geven de volgende gastoptredens acte de présence; Emily H., Fabrizio Quissanga & band en BRICKED OUT.

Uitzending op vrijdag 2 en zondag 4 april
Kijk op Goede Vrijdag 2 april om 20.15 uur via de website, de Facebookpagina of YouTubepagina van Flint of naar de herhaling op Eerste Paasdag om 15.00 uur.

De Passie steunen?
U kunt een vrijwillige donatie doen met een bedrag naar keuze. Wij zijn u zeer dankbaar.
JA, IK WIL DONEREN

‘De Passie - online’ is onderdeel van het gezamenlijke initiatief ‘Connecting Lights’ die Amersfoortse culturele instellingen met elkaar verbindt tijdens het Paasweekend. De livestream is gratis; een donatie achteraf wordt op prijs gesteld.

Wij waarderen het enorm wanneer u een donatie wilt doen om dit project te steunen. Iedereen kan de uitzending op deze pagina of op Facebook bekijken.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!