CORNELISSE(N)- 1,5 meter bespeling (c) Frank Ruiter, Roeltje van de Sande Bakhuyzen.jpg.jpg

Paulien Cornelisse & Daniël Cornelissen

Cornelisse(n) (werkvoorstelling)

Deze voorstellingen zijn helaas definitief geannuleerd. Kaartkopers zijn van de annulering op de hoogte gebracht via de mail.

Acteur Daniel Cornelissen (Showponies 1 en 2, Nieuw Zeer) en cabaretier en schrijver Paulien Cornelisse (Taal is zeg maar echt mijn ding, Om mij moverende redenen, Japan in honderd kleine stukjes) gaan in de voorstelling 'Cornelisse(n)' lekker met elkaar cornelissen. Maar wat is cornelissen?
Een podium, twee spelers, en een piepklein decor, waarbinnen wordt ingezoomd op gênante situaties, moeizame gesprekken en half-gelukte pogingen tot intermenselijk contact. Kortom, de ingrediënten voor een bevreemdende en komische voorstelling op de vierkante centimeter. Daniel en Paulien bedienen de minidecors, spelen alle rollen, en doen hun eigen stunts - want ook dát is cornelissen.

In Flint geven ze een werkvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel met alle gevolgen van dien! Een unieke kans om deze nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat 'Cornelisse(n)' volgend seizoen op tour gaat.

Cabaret

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!