VIS TV - foto 1 (c) Raymond Hakkert.jpg
VIS TV - foto 2 (c) Frank van der Burg.JPG
VIS TV - foto 3 (c) Sander Boer.jpg
[72dpi] Theatervoorstelling VIS - Marcel Krijgsman - 034.jpg
[72dpi] Theatervoorstelling VIS - Marcel Krijgsman - 001.jpg
[72dpi] Theatervoorstelling VIS - Marcel Krijgsman - 064.jpg
[72dpi] Theatervoorstelling VIS - Marcel Krijgsman - 079.jpg

VIS! (première)

Marco Kraal in het theater

'VIS!' staat garant voor een avond vol spannende, hilarische en bizarre verhalen over dat fascinerende dier met kieuwen én over mensen die soms letterlijk alles over hebben voor het vangen van een vis. In een anderhalf uur durend spektakel sleurt Marco Kraal u mee onder water en laat hij u kennismaken met reusachtige meervallen, reislustige palingen, geheimzinnige snoekbaarzen, leergierige karpers en tal van andere vissen die u in Nederland vaak ‘om de hoek’ kunt aantreffen. De voorstelling begint om 19.30 uur, dus ook leuk om te bezoeken met uw (klein)kind! 

Vissen zijn toch oninteressante, koude slijmerige dieren die niet zo fris ruiken? En is het vangen ervan niet een ongelofelijk saaie bezigheid? Niets is minder waar. Vissen zijn uitermate boeiende dieren waar behalve vissers en duikers niemand weet van heeft. Het is de hoogste tijd om daar verandering in te brengen.

Na 25 jaar het RTL 7-programma VIS TV te hebben gepresenteerd, verruilt Marco Kraal daarom het tweedimensionale beeldscherm voor het driedimensionale theater. Vissenkennis heeft hij te over, want naast tv-presentator is hij ook bioloog en hoofdredacteur van het populair-wetenschappelijke magazine Visionair.

www.vistv.nl

Bijzonder

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!