JawasEsSoufi_Waarombenjijzo (c) MarwanMagroun.jpg
Jawad es Soufi © foto jaap reedijk-00080-tpz.jpg
Jawad es Soufi © foto jaap reedijk-00452-tpz (1).jpg

Jawad Es Soufi

Waarom ben jij zo?

Wegens succes is er een extra voorstelling bijgeboekt op zondag 12 februari. Wees er snel bij!

Jawad Es Soufi laat via zijn alter ego Sloegie zien hoe opvoeding, omgeving en onderwijs een grote rol hebben gespeeld in zijn leven. Hoe die drie factoren ervoor hebben gezorgd dat hij de persoon is die hij vandaag de dag is. Jawad maakt een hilarische en toch bijzondere achtbaan mee in zijn middelbareschooltijd die doorslaggevend is geweest in zijn ontwikkeling. Hoe hij in drie jaar tijd van LWOO naar VWO is doorgestroomd is een proces waar u versteld van kan staan! 

Met anekdotes en muzikale parodieën neemt Jawad u mee in zijn analyses en observaties over zijn opvoeding, omgeving en onderwijstijd. 

Over Jawad 
Jawad Es Soufi is geboren en getogen in Rotterdam-Zuid. Op zijn tweeëntwintigste begon Jawad met het geven van Nederlandse les op het VMBO in Rotterdam. Dag in dag uit haalt hij ontzettend veel voldoening uit alle lessen die hij verzorgt. 

Op zijn achttiende begonnen zijn kriebels al voor het theater. Na twee jaar actief te zijn geweest in toneelgroep The Brothers uit Rotterdam, besloot hij verder te gaan met de groep De Borrelnootjez. Daar kreeg hij de ruimte om te experimenteren en originele sketches te maken. Op 20 februari 2020 speelde Jawad zijn debuutshow als Sloegie in Theater Rotterdam, met 850 bezette zitplaatsen was zijn première stijf uitverkocht. Vele uitverkochte voorstellingen volgden. 

jawadessoufi.com

Cabaret

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!