JawasEsSoufi_Waarombenjijzo (c) MarwanMagroun.jpg
Jawad es Soufi © foto jaap reedijk-00080-tpz.jpg
Jawad es Soufi © foto jaap reedijk-00452-tpz (1).jpg

Jawad Es Soufi

Waarom ben jij zo?

Jawad Es Soufi laat via zijn alter ego Sloegie zien hoe opvoeding, omgeving en onderwijs een grote rol hebben gespeeld in zijn leven. Hoe die drie factoren ervoor hebben gezorgd dat hij de persoon is die hij vandaag de dag is. Jawad maakt een hilarische en toch bijzondere achtbaan mee in zijn middelbareschooltijd die doorslaggevend is geweest in zijn ontwikkeling. Hoe hij in drie jaar tijd van LWOO naar VWO is doorgestroomd is een proces waar u versteld van gaat staan! Met anekdotes en muzikale parodieën neemt Jawad u mee in zijn analyses en observaties over zijn opvoeding, omgeving en onderwijstijd.

Over Jawad
Jawad Es Soufi is geboren en getogen in Rotterdam-Zuid. Op zijn tweeëntwintigste begon Jawad met het geven van Nederlandse les op het VMBO in Rotterdam. Dag in dag uit haalt hij ontzettend veel voldoening uit alle lessen die hij verzorgt. Op zijn achttiende begonnen zijn kriebels voor het theater. Op 20 februari 2020 speelde Jawad zijn debuutshow als Sloegie in Theater Rotterdam, met 850 bezette zitplaatsen was zijn première stijf uitverkocht. Wij kunnen niet wachten om hem in Flint te verwelkomen!

www.jawadessoufi.com

 

Cabaret

Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.

blijf nog gezellig

borrelen

Wellicht

Ook interessant

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel theater nieuws!