Dé congreslocatie voor de zorgsector

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Voordelen van jouw zorgcongres bij Flint

Met onze expertise in de zorgsector en jarenlange ervaring in het organiseren van congressen, zorgen wij ervoor dat jouw congres inhoudelijk en qua opzet perfect is. Flint biedt een inspirerende locatie voor jouw zorgcongres, met uitgebreide mogelijkheden, begeleiding en geavanceerde technologie. Onze unieke congreslocatie zal indruk maken op jouw gasten en is ideaal voor kennisoverdracht. Met professioneel licht, geluid, AV-apparatuur en een toegewijd technisch team creëren wij het perfecte podium voor elke spreker. Met een aparte entree en foyerruimte voor een overzichtelijke registratie (voor BIG).

Maak jouw zorgcongres extra bijzonder

Geef jouw congres een dynamisch karakter, bijvoorbeeld door stands in de foyer op te stellen voor een informatiemarkt. Sluit het congres af met een gezellige borrel of diner om het evenement op een professionele en veelzijdige manier af te ronden.

Hybride zorgcongres organiseren?

Ook dat is mogelijk bij Flint. Wij beschikken over alle benodigdheden om jouw evenement zowel fysiek als online te faciliteren. Onze technici met geavanceerde apparatuur staan klaar om een soepele voortgang te garanderen. We kunnen studio’s inrichten voor online sessies of een livestream verzorgen vanuit de zalen.

100 tot 800 personen
Combinatie met andere ruimtes
Eigen horeca
Eigen technisch team
Centraal gelegen

Enthousiast geworden?

Neem contact op
Impressie Rabobank Theaterzaal in theater Flint Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de zalen
Sfeerbeelden diner Oogfonds Afaszaal in Flint theater Amersfoort

Kom de locatie vrijblijvend bezichtigen

Maak een afspraak

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst