_MG_1873.jpg
0322DeFlint-269.jpg
FKF14DSC_0840.jpg
ICT congres www.denozem.com (36 van 136).jpg

Catering

Flint beschikt over een eigen restaurant; TREK theaterkeuken & café.
TREK staat garant voor verrassende gerechten die bereid worden in de open keuken van het smaakvol ingerichte restaurant. Eten bij TREK is genieten van gerechten uit de internationale keuken, geïnspireerd door verse seizoensgebonden producten van onze lokale leveranciers.

Een biologische lunch of een luxe diner? Streetfood, verrassende hapjes en fingerfoods? In overleg kunnen we alles organiseren, vanuit onze perfect uitgeruste keuken. De capaciteit van de theaterkeuken staat geheel tot uw beschikking! Puur, eerlijk, snel en uiterst zorgvuldig geserveerd, dat is catering van Flint.

Een intiem diner op de Panoramalounge, een walking dinner of feestavond in de AFASzaal, zelfs borrelen op het podium van de Rabobank Theaterzaal is mogelijk. Tijdens uw congres zorgen we dat de catering tussen de stands in komt te staan. Welke vorm u ook kiest, onze ervaren chefkok presenteert uw gasten een heerlijk en divers aanbod. Ga in gesprek met onze horecamanager en laat het thema van uw bijeenkomst doorvoeren in de uitstraling van het eten en drinken.

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte