2019-IIA Congres-031-Elisabeth Beelaerts.jpg
Panoramalounge1.jpg (2)
_VDV6973.jpg
borrel op toneel theaterzaal.JPG
Janita sassen-flint-5138def.jpg

De Rabobank Theaterzaal geeft uw event extra allure

Geef extra allure aan uw event in de bijzondere Rabobank Theaterzaal. Deze prachtige zaal met karakteristieke theater eigenschappen is voorzien van rode pluche stoelen, een feestelijke uitstraling, een mooi toneel en honderden lampjes. Dit zorgt voor een bijzondere basis voor uw congres, symposia, vergadering of presentatie. De Rabobank Theaterzaal geeft ieder zakelijk evenement extra succes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat dacht u bijvoorbeeld van een borrel of diner op het podium?

Deze sfeervolle zaal van Flint is van alle faciliteiten voorzien om er een onvergetelijke gebeurtenis van te maken! De Rabobank theaterzaal beschikt over uitgebreide moderne audiovisuele mogelijkheden. Een eigen team van professionele theatertechnici zorgt voor een passende uitstraling. Voorafgaand, maar ook tijdens uw evenement.

Intiem ontvangst

Flint is de perfecte locatie voor uw evenement of congres. De bijzondere sfeer van het theater voelt u direct wanneer u het theater binnenstapt. U bent bij Flint op de juiste plek om uw gasten een bijzonder en onvergetelijk moment te geven. Beleef de mogelijkheden van het theater tijdens een inspirerend congres of feest voor uw personeel of zakenrelaties.

Waarom de Rabobank theaterzaal?

De Rabobank theaterzaal zorgt voor een avond die niet snel vergeten wordt. In de rode pluche stoelen voelen zij zich een vip tussen alle 800 gasten. Gaat uw voorkeur uit naar een kleinere groep vanaf 150 personen, dan creëren wij een intieme sfeer in de zaal. Onze technici, keuken en evenementencoördinator doen er alles aan om uw bijeenkomst tot een succes te maken. De Rabobank theaterzaal heeft naast een mooie akoestiek, met uitgebreide mogelijkheden:

  • Totale capaciteit van ruim 800 personen;
  • Geschikt vanaf 150 personen;
  • Mogelijkheid tot huren van technische apparatuur;
  • Zeer uitgebreide lichtinstallatie;
  • Inclusief technische assistentie, een vaste contactpersoon voor zowel de voorbereiding als op de dag zelf en gebruik van foyers, gratis wifi etc.

Bekijk hier de plattegrond van de Rabobank theaterzaal

Diner of borrel op het podium

Imponeer uw gasten met een uniek diner op het toneel. Wij zien eten namelijk als de creatieve omlijsting van uw event. Ook hierbij is alles mogelijk. Heerlijk eten dat creatief, eerlijk en puur is. Bij Flint proeft u de smaak van het seizoen. Denk bijvoorbeeld aan vers bereide gerechten uit onze Woodstone oven of BBQ-smoker.

Ons team denkt graag met u mee!

Nieuwsgierig of de Rabobank Theaterzaal de perfecte plek is voor uw evenement, congres, bedrijfsfeest of andere bijzondere gelegenheid? Ons team denkt graag met u mee. Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes