Rabobank Theaterzaal

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken.

De Rabobank Theaterzaal geeft jouw bijeenkomst extra allure

Geschikt voor

  • 150 tot 800 personen.
  • Plenaire zaal voor congres, lezing, presentatie of andere vorm bijeenkomst.
  • Evenementen met uitgebreide technische apparatuur (aanwezig).
  • Uitgebreide mogelijkheden op het toneel.
  • Bijzondere opstellingen op het toneel zoals een diner of borrel.

Beleef de magie van theater

Geef extra allure aan jouw evenement in de bijzondere Rabobank Theaterzaal. Deze prachtige zaal met karakteristieke theater eigenschappen is voorzien van rode pluche stoelen, een vast toneel en honderden lampjes. Dit zorgt voor een warme sfeer voor alle bezoekers en voor de sprekers. De Rabobank Theaterzaal is perfect voor jouw congres, symposia, lezing of presentatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan het toneel bijvoorbeeld inzetten voor een diner of borrel waarbij de zaal het prachtige decor vormt.

Foyer & subruimtes

Direct aan de zaal grenst de foyer. Deze is exclusief gereserveerd voor jouw bezoekers. De perfecte plek voor bezoekers om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Ook is er in de foyer voldoende ruimte om verschillende stands te plaatsen.

Naast de plenaire zaal (de Rabobank Theaterzaal of de AFASzaal) zijn er verschillende kleinere ruimtes die te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld subsessies of workshops. Bijna alle ruimtes hebben daglicht en zijn flexibel qua inrichting en daarmee aan te passen voor het doel en aantal bezoekers van jouw bijeenkomst. Lees meer over de subzalen.

Wil je de zalen bezichtigen?

Benieuwd naar de Rabobank Theaterzaal voor jouw evenement? Kom dan langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat jouw gegevens achter, dan nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op.

Gaan wij samen voor jouw topbijeenkomst?

Meer weten over het organiseren van een bijeenkomst met Flint? Neem contact op met evenementen@flint.nl. Wij helpen je graag verder. Of bel direct naar 033 4 229 230.

Sfeerbeeld volle zaal Flint theater Amersfoort

Bekijk de online brochure

Lees meer

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst