Werkwijze

Flint staat voor theater, plezier, kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Wij werken met een enthousiast team van evenementencoördinatoren, theatertechnici en horecatoppers. Samen zetten wij een topevenement voor u neer, geheel naar uw wensen.

Centraal in onze werkwijze staat het vaste contactpersoon wat u vindt in Flint. Onze evenementencoördinatoren Merel Nap, Suzan Pitlo, Suzanne Bakker en Karin klein Wassink helpen u vanaf het eerste telefoontje tot de laatste gast op de dag zelf. Wij zijn trots op onze succesvolle werkwijze.

Bel of mail ons met uw wensen, plannen en vragen!
Merel, Suzan, Suzanne of Karin neemt binnen 1 tot 2 dagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe nu verder?

Rondleiding

Enthousiast geworden? Kom vooral eens kijken! Wij kunnen 100 foto’s opsturen, maar niets beschrijft een ruimte zo goed als het zelf ervaren. Bij een rondleiding zijn altijd uw contactpersoon, een technicus en een horecamanager aanwezig. Zo kunnen we direct de openstaande vragen beantwoorden en u een goed beeld geven van uw bijeenkomst in Flint.

Offerte

Tijdens de rondleiding bespreken we al uw wensen en plannen. Daarna kunnen wij een goede offerte maken. Uiteraard neemt uw contactpersoon contact met u op om de offerte te bespreken. Gaat u akkoord? U ontvangt een contract voor de zaalhuur en kunt altijd terecht bij uw contactpersoon voor aanvullende informatie. Flint denkt graag met u mee.

Draaiboekbespreking

Ongeveer een maand voorafgaand aan het evenement plannen we een draaiboekbespreking in Flint. We nemen het gehele evenement door, van de eerste spreker tot de petit fours bij de koffie. Bitterballen en interruptiemicrofoons, alles komt aan bod. Uiteraard schuiven de collega’s van horeca en techniek hierbij aan. Na de bespreking werkt uw contactpersoon het draaiboek uit en kunnen de details nog worden aangepast.

Uw evenement

En dan is het zover: De dag van uw evenement. ’s Ochtends wordt je begroet door je vaste contactpersoon en bespreken we de laatste wijzigingen met het team van technici en de horecamanager met een kop koffie. We gaan beginnen! Gedurende de dag kun je bij je contactpersoon terecht voor al je vragen. Samen maken we er een topdag van.

En daarna

Wij versturen altijd een evaluatieformulier voor uw eerlijke mening over de samenwerking. Gemiddeld beoordelen onze gasten deze met een 8,9! Daar zijn we trots op! Uw contactpersoon neemt na afloop nog even contact met u op om verbeterpunten voor de toekomst te bespreken, wij zien u namelijk graag terug. U ontvangt de factuur en kunt altijd bij uw contactpersoon terecht met vragen en opmerkingen.

Kom langs!

Benieuwd of wij de juiste locatie zijn voor uw congres of zakelijke bijeenkomst? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Contactformulier zakelijk
Impressie congres in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Bekijk onze online brochure

Lees meer

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving