Werkwijze

Ik wil meer informatie ontvangen over de mogelijkheden binnen Flint!

Klik hier

Maak kennis met onze evenementencoördinatoren

Klik hier

Hoe nu verder?

Rondleiding 

Enthousiast geworden? Kom vooral eens kijken! Wij kunnen 100 foto’s opsturen, maar niets beschrijft een ruimte zo goed als het zelf ervaren. Bij een rondleiding zijn altijd uw contactpersoon, een technicus en een horecamanager aanwezig. Zo kunnen we direct de openstaande vragen beantwoorden en u een goed beeld geven van uw bijeenkomst in Flint.  

Offerte 

Tijdens de rondleiding bespreken we al uw wensen en plannen. Daarna kunnen wij een goede offerte maken. Uiteraard neemt uw contactpersoon contact met u op om de offerte te bespreken. Gaat u akkoord? U ontvangt een contract voor de zaalhuur en kunt altijd terecht bij uw contactpersoon voor aanvullende informatie. Flint denkt graag met u mee.  

Draaiboekbespreking 

Ongeveer een maand voorafgaand aan het evenement plannen we een draaiboekbespreking in Flint. We nemen het gehele evenement door, van de eerste spreker tot de petit fours bij de koffie. Bitterballen en interruptiemicrofoons, alles komt aan bod. Uiteraard schuiven de collega’s van horeca en techniek hierbij aan. Na de bespreking werkt uw contactpersoon het draaiboek uit en kunnen de details nog worden aangepast.  

Uw evenement 

En dan is het zover: De dag van uw evenement. ’s Ochtends wordt je begroet door je vaste contactpersoon en bespreken we de laatste wijzigingen met het team van technici en de horecamanager met een kop koffie. We gaan beginnen! Gedurende de dag kun je bij je contactpersoon terecht voor al je vragen. Samen maken we er een topdag van.  

En daarna 

Wij versturen altijd een evaluatieformulier voor uw eerlijke mening over de samenwerking. Gemiddeld beoordelen onze gasten deze met een 8,9! Daar zijn we trots op! Uw contactpersoon neemt na afloop nog even contact met u op om verbeterpunten voor de toekomst te bespreken, wij zien u namelijk graag terug. U ontvangt de factuur en kunt altijd bij uw contactpersoon terecht met vragen en opmerkingen.  

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!