Verbreed je Horizon

Welkom bij deze avontuurlijke selectie van het seizoen 2024/25! Speciaal voor de bezoeker die op zoek is naar het grensverleggende. Verlies je in de duistere absurditeit en special effects van Horror (★★★★ De Volkskrant). Verbaas je over de combinatie van klassieke muziek en topacteurs bij Spraakmakers. Of laat je verrassen door het geestige en ook intieme cabaret van DAMN, HONEY. In deze collectie vind je stuk voor stuk pareltjes die op hun eigen manier bijzonder zijn!

Horror – Jakop Ahlbom

Jakop Ahlbom creëert met Horror een magische wereld met filmische effecten die in het theater niet vaak te zien is.

Meer over deze toneelvoorstelling

Club Guy & Roni | 2k_far | HIIIT – FAITH

De samenkomst van negen dansers en vijf muzikanten uit Nederland en Marokko maakt FAITH een aangrijpende, interculturele voorstelling waarin gezocht wordt naar een gemeenschappelijke basis. Essentieel voor het geloof in de toekomst.

Meer over deze dansvoorstelling

Pynarello – Oerknal

In Oerknal laat Pynarello haar veelzijdigheid en creativiteit zien. Vanuit een klassieke kamer orkest-bezetting worden er andere klanken toegevoegd, de musici componeren en improviseren in diverse stijlen, van minimal music tot jazz en volksmuziek uit Oost en West.

Meer over deze klassieke muziekvoorstelling

Gravity & Other Myths – Ten Thousand Hours

Gravity & Other Myths heeft naam gemaakt met prachtige voorstellingen waarin ze technische perfectie combineren met inhoud, humor en aansprekende performers. Ten Thousand Hours is een ode aan alles wat nodig is om grote dingen te bereiken: Bloed, zweet, tranen, moed, doorzettingsvermogen, en vooral Heel Veel Tijd.

Meer over deze circusvoorstelling

Another Kind of Blue – Digital Twin

Alles en iedereen heeft een digitale tweeling. Denk aan computersimulaties voor grote bouwwerken, of virtuele prototypes voor nieuwe auto’s. Maar ook jij hebt er één – in de vorm van alle data die over jou is verzameld. Another kind of Blue geeft met Digital Twin een inkijkje in deze ontastbare tweelingwereld en verkent het overlappende, maar vooral ook prikkelende gebied tussen het digitale en het fysieke.

Meer over deze dansvoorstelling

Duda Paiva & Lavinia Meijer – Animalia Paradoxa

Carl Linnaeus besteedde zijn leven aan het ordenen van de natuurlijke wereld, toch waren er soorten niet te classificeren: de Animalia Paradoxa. Waar laat je diegene die niet binnen het systeem passen? Deze voorstelling duikt in dit vraagstuk met authenticiteit, opvallende beelden en door vakjury’s bekroonde muziek.

Meer over deze bijzondere muziekvoorstelling

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving