ICT congres www.denozem.com (56 van 136).jpg
Roller Disco Flint @Peter Putters www.denozem.com-5637.jpg
_DSC3808.jpg
Techniek projectiescherm www.denozem.com (205 van 209).jpg

Dé evenementenlocatie van Midden-Nederland

Succes verzekerd met een evenement bij Flint in Amersfoort. Een unieke evenementenlocatie, perfect voor een inspirerend congres, gala, presentatie of een bedrijfsfeest om nooit te vergeten. Wij denken graag met u mee, want ieder evenement verdient een mooie locatie. Of je nu met 150 mensen bent of met 800, Flint is gegarandeerd de beste locatie!

Wilt u een Coronaproof evenement organiseren? Bekijk hier de mogelijkheden!

Unieke evenementenlocatie

Bij een bijzonder evenement hoort een bijzondere locatie. Flint is de multifunctionele locatie voor al uw evenementen. Door onze flexibele ruimtes en bijzondere sfeer geven wij uw evenement dat ultieme theater gevoel. Een inspirerende plek die uw gasten niet snel vergeten en die perfect is voor het overdragen van kennis. De locatie van uw evenement is natuurlijk belangrijk bij het uitzoeken van de evenementenlocatie. Het is belangrijk dat deze inspirerend is, maar ook goed bereikbaar voor uw gasten. Flint is gevestigd midden in Nederland, centraal gelegen en makkelijk te bereiken met trein en de auto.

Ruimte voor alle mogelijkheden

Flint is een stijlvol theater met meerdere unieke zalen en theaterruimtes geschikt voor kleinere en grote groepen. Wij hebben alles in huis. Denk aan goede catering, presentatie, licht en geluid. Daarnaast kunnen wij met onze ervaring en binnen ons netwerk zorgen voor passend entertainment bij uw evenement. Flint biedt de volgende mogelijkheden:

  • Multifunctionele zalen: De Rabobank theaterzaal en de AFASzaal
  • Geschikt voor 150 tot 800 personen;
  • Technische faciliteiten en expertise in huis;
  • Professionele begeleiding en persoonlijk contact tijdens de voorbereiding en gedurende uw evenement;

We willen jou als organisatie van een evenement zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom heb je steeds contact met een vast contactpersoon in de voorbereiding en op de dag zelf. Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van evenementen. Samen zorgen we er dan ook voor dat uw evenement het perfecte plaatje is, waar uw gasten zich direct thuis voelen.

Capaciteit zalen

Capaciteit zalen Flint

Moderne faciliteiten

Een event zonder goede techniek is bijna niet meer voor te stellen. De kwaliteit van het evenement wordt mede bepaald door goede inzet van licht, geluid en digitale ondersteuning. Qua techniek hebben wij alle materialen en kennis in huis. Vrijwel alles is mogelijk. Zo is de lichtinstallatie in de Rabobank Theaterzaal en de AFASzaal zeer uitgebreid en geschikt voor het uitlichten van decor, toneel, sprekers en acteurs.

Het is altijd mogelijk om uw eigen apparatuur mee te nemen en hier gebruik van te maken. Daarnaast kunt u uw eigen apparatuur ook aanvullen met die van ons. Voor geluid is het ook mogelijk om in te prikken op de geluidsinstallatie van Flint.

Goed bereikbaar

Een goede centrale ligging van de evenementenlocatie is natuurlijk erg belangrijk. Amersfoort is dankzij de ligging in het midden van het land vanuit iedere locatie goed bereikbaar. In de nabije omgeving van Flint vindt u voldoende parkeergelegenheid, bijvoorbeeld in de parkeergarage naast ons theater. Ook met het openbaar vervoer zijn wij zeer goed te bereiken. De trein en bus brengen u tot aan de rand van het stadscentrum waarvandaan het nog zo’n vijf minuten lopen is naar ons theater.

Kom langs bij Flint Amersfoort


Benieuwd of wij de juiste locatie zijn voor uw evenement? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes