Blog 12 – Zomerblog

Het is zomer! De periode dat de theaterbezoeker z’n voorstelling verruilt voor lange zomeravonden in de tuin en de evenementen bij Flint even in de koelkast staan. Voor mij een ideaal moment om terug te kijken op afgelopen seizoen én me te verheugen op al het moois dat vanaf september gepland staat.

Diverse programmering

Ik ben trots dat Flint de laatste tijd zoveel nieuwe doelgroepen heeft mogen verwelkomen. Maar liefst 96.000 bezoekers kwamen naar Flint om de magie van het live theater te ervaren. Nog nooit was onze programmering zo divers. Mede daardoor hebben we mensen weten te bereiken die normaal minder snel het theater weten te vinden. Ook komend seizoen programmeert Flint weer een diverse mix, zodat wij de culturele ontmoetingsplaats blijven waar iedereen zich welkom voelt.

Tips voor komend seizoen

We starten met niets minder dan September me, hét muziekfestival voor ontdekkers en verdwalers. Ik verheug me ook ontzettend op voorstellingen als Merijn Scholten, Flip Fabrique en de oudejaars van Lebbis en Jansen. Én zeker ook op de series in de St. Aegtenkapel. Minder bekend, maar daardoor niet minder bijzonder.
Ook de dansvoorstellingen veroveren keer op keer mijn hart. Een verhaal vertellen door een combinatie van licht, choreografie, decor en kostuums vind ik een unieke ervaring. Ik kan dan ook niet wachten om Introdans met Fall te bewonderen. Het theatercollege van Lieven Scheire over AI staat ook op mijn lijstje. Net als Grenzeloos van spraakmakers en Laagland van het Nationaal Theater.

Je leest het al: het is gewoonweg teveel om alles hier te benoemen dat ontzettend de moeite waard is om te beleven. Rest mij je een hele fijne zomer te wensen. Én heel veel succes met kiezen uit al het moois dat vanaf September te zien is!

Alle info over Flint, het afgelopen seizoen en toekomstige voorstellingen, vind je op de Flint-website of via nummer 033-422 4229.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving